You make me happy and crazy..;)


ohh..kan inte beskriva hur glad jag är:) sådär galet glad när man inte vet vart man ska ta vägen..;-) happy, lovely och helt enkelt underbart:-)

Struket och upphängt..

del av pynt på plats..:) mysfaktor- HÖG :)

 
Köket


Sovrum


Vardagsrum


...:bilderna är klickbara:...


Stake upp..:)

nu ska här pyntas..är ju första advent på söndag..:) julmusik.pepparkaka.glögg är givet..:)


gillar denna julsång..har alltid gjort..är så fin..trälig kvalite på videon dock....

Djävul..

har bara en sak o säga...FUCK! jag visstet....morr...


.....:.....:.....

känner mig helt klubbad...trött som fan och hängig...hoppas det är övergående..


lite skrynklig känner jag mig nog allt med..:) är inte denna urcute..:-)

Pulsa och prat om vatten..


idag var vi i skogen med vår grupp (4-5 åringarna) o ja är Snygg-Leffe som vanligt..haha:) gu jag ser gammal ut..uschja!

o detta förtärdes..grillades på engångs-grillen som tog en halv dag o få fyr på..:)


när vi gick tillbaka till förskolan så gick ja med 2 barn och vi prata om vatten..att det finns i olika former och har olika utseenden...snö, is, vanligt vatten...barnen är så medvetna om hur det ligger till..:) vilket medför att det är mycket viktigt om att prata om hur saker och ting är och hur allt funkar! :)

Stressa ner..

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnet's 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:
En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.
Då lyfte professorn upp en ask med små sten och hällde dem i burken . Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golf bollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.
Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken .
Sanden fyllde upp resten av tom rummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.
Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken , vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.
Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.
Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.
Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.
Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golf bollarna eller småstenen.
Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet.
Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad.
Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golf bollarna först - sakerna som verkligen betyder något Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.
En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.
Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.
Betrakta denna berättelse och ta den till er.


Man lever bara en gång och man ska ta en dag i taget o göra sånt man tycker är roligt och umgås med dem som man tycker om..:) Fyll åren med liv och inte livet med år! Njut av livet, det går inte i repris!! Det är iaf den filosofin jag lever efter..:-)


Fluff..

Music in me
oh yeah..denna känsla vill ja alltid ha i kroppen..:) Underbart, lovely..ohh kommer inte på mer ord..im sväving..;-) Mmm mmm mmm..;)

Ohh..:)


fjärilarna far omkring ;-) hihi

Dagens ugly..:)


nu drar jag:) känner mig lite crazy idag...undra varför..;-)

Mums

ska åka iväg till en kompis om en stund på ljusparty..:) myspys ska det bli med..:) många vänner o bekanta..:) älskar dessa ljus alltså..luktar så in i helvete gott..hehe:) Lite dyrt..men va fan smakar det så kostar det...eller luktar i detta fallet då:) 


denna kan man köpa i katalogen...kostar nästan 800 tror ja..hutlöst...när man kan köpa ungefär likdan på Rum o Interiör för 199 :) Me want!

Lovely hus

Är med o tävlar om ett zinkhus som är en jättefin ljuslykta...absolut min stil på grejer...:) Tävlingen går av stapeln hos Tidsmästarinnan  ..Wish me luck:)Tävlingen avslutas den 23 november kl 23.59

Nöff..

jag o en klasskompis har sutte hela förmiddan tillsammans o pluggat tills imorn....fyyy...känner mig svindålig, svinoförberedd, svinkaos i hjärnan, svinorolig, svinnervös...ja mycke svin vart det..hehe:) o svinkallt ute är det med...ska iväg o besikta lyxkakan om ett tag med...se om det går svinbra eller svindåligt med den saken....gu va oallvarlig ja känner mig idag..hehe:)


grymt sa grisen..(svinet) hehe:) 


Går i ide tror ja..

fyyy nu kommer det ner lappmögel stora som tallrikar..vill inte ha skiten..tur att ja bytte till vinterskorna på bilen igår! usch för kallt, vått och kyligt..


Fångad...

pic52.gif
Wonderbar.. ;-)

Såga o skära..

Idag var ja hos läkaren med knät o fick min dom...närrå..men han sa att den inre menisken var "förlängd" o paj helt enkelt.....och så skicka han en remiss så att jag får göra en titthåls-operation..jajks...nervig ja blir då..men allt för att knät ska bli bra..


MIMI

kyligt värre har det vare ute idag.nästan så man såg pingviner :)..tur att det finns varma kläder när man är ute nästan dagarna i ända..! Vi är ju ute nästan till 70 % på vår förskola ibland mer..har ju såna möjligheter o vara ute..stor fin gård och nära till skogen..så det är ju dumt om man inte utnyttjar dem då! Barnen älskar ju o vara ute med...denna årstid kan va lite tråkig  just med kalla fingrar o så...annars är det härligt o va ute..jag är ju en riktig ute-människa så det kan ju bero på det :)
Elektron.Neutron.Atom.Isotop.Jonförening..bla bla..

ska bara göra iordning mig och käka frulle så ska ja åka iväg till Sörping och PH för att plugga all day long...har ju tenta på fredag och känner lätt ångest (läs stor) för den..är helt lost på detta med kemi..förmodligen för att ja inte är ett dugg intresserad...o då går saker inte in som de ska i min skalle..men men...det är bara o bryta ihop o gå vidare..:)


Dagens


Väst- Intersport
Hoodie- Nike
Byxor- Josefsson
Sneakers- Nike (mina älsklingar :-)
Mössa- Ullared

Senorita...

måste ge mig ut o åka o handla lite..tänkte ha tacos eller fajitas idag....o saknar typ hälften...o ja som trodde ja skulle slippa ge mig iväg...blåser satan ute..


ser inte denna lite snuskig ut...mohaha ;)

Update:
Detta var inlägg nummer 1000 ..herregud har ja haft så mycke o säga..hehe..:) Har ju bloggat lite mer än 1½ år nu:) More to come!


Wash

idag är det tvätttajm:)


Ohyeah...

Satsar man inget så vinner man inget heller..;)
Gud så klok ja är..hehe ;)


Space..

ska snart åka in till skolan o ha en lektion..vi ska ha planetpromenad idag..så ja är tillbaka typ..aldrig..hehe:) nevars..jag o PH ska redovisa om Saturnus..har gjort en modell av den och ska berätta lite fakta om den. Vädret ute nu är ingen höjdare...det ösregnar o det ser inte ut att sluta på ett tag..så paraplyet får hänga med...Hula


tur att man har barnasinnet kvar..:) när man kan skratta åt detta..:) en av de roligaste scenerna i denna film..:)

Detaljer..

Lite detaljer i hemmet mitt..:)

Hallen:


Sovrummet:


Vardagsrummet:


Köket:
 

Badrummet:


Lite av mitt home var det där..:) ...:Bilderna är klickbara:...

Tjuvtittat

Billig baksmälla Basic - I Advance-versionen får du ett större och starkare järn
kan man ju köpa o bestämma själv när man vill ha en..hehe :)

Rart

En gullig kommentar från jobbet idag:)

När vi skulle gå ut på förmiddagen o skulle klä på oss så
fråga en pojke som är 5 år mig: -Linda kan du ta ner mina raggarstrumpor?
Jag såg frågande ut och han peka på sin hylla o sa -de där!
...Raggsockorna var det han ville ha..:) Såna här samtal och kommentarer kantas dagarna alltid av..:) Härligt med barn!prima skinka..jupp jupp..:) hehe

Dagens vill ha..


Denna jacka från
HM ...dagens me want to have..:) Nackdelen är att den är gjord av 60% ull...gillar inte fåraklädsel..kliar så in helvete..:) 598 slantar kostar den!

Blåååååsssssseeerrrr

jädrar vad et blåser ute..halv storm..! Då är det skönt o sitta inne med massa ljus o värme..:) Nu tajm för middag..blir simpelt idag..falukorv med pasta o kall senapssås:)


Mucho fint..

ohh..har hittat en sida med superfina grejer på :) Systrarna Sockervadd ...fina ljuslyktor o massa annat tjusigt..:)


lantligt och fint..just the way i like it..:)

Poker Face..


yeah...thats me...baam..:)

Sortering..

rensning, sortera, städa i garderoben är det om står på do-listan idag..önskar att man hade en stoooor garderob/walk-in-closet för att få plats med allt man har..men nu är inte denna dröm verklighet så då får man göra det bästa av situationen...:)


Sju grejer..

Har blivit utmanad av Annie att berätta 7 saker om mig själv som ingen? vet..:)

1. Jag rycker 2 ggr i dörrhandtaget när jag stängt o låst ytterdörren..fix idé..nee :)

2. Pratar ibland med mig själv, inte jämt men typ när ja är hemma själv

3. Vill att saker i mitt hem ska matcha, får tuppjucket annars

4. Hatar glasspinnar- bara tanken av att få in en i munnen...usch- ryser!!

5. Måste ha musik på när ja är hemma- avskyr tystnad

6. Fotogalen och linslus

7. Har haft ansiktsförlamning på höger sida- 2002. Känner fortfarande av det.

Utmanar Anna, Millan, Karin och Linda :-)

Middag


Idag blev det Kyckling-Broccoli-Fetaost-Paj till middag :) Mumsigt..:)

Akta lacken


min humor..:) "det är så jävla unjämt fan" haha

Dagens ord..

Att umgås är bra för själen.


Dagens middag


FÖRE

EFTER


Tacogratäng med zucchini och tomat..mycket mums..:) Dagens middag och matlåda tills imorn:)


Mästerverk..


såhär intresserad var jag av kemiföreläsningen vi hade idag..hehe:)  visst är ja mästerkonstnär ;-) haha..lägg märke till den snygga krokodilen :-)

Me want a haircut..

kännetecknar mig själv som risbuske a la rufs nu..helt jädra bångstyrigt är håret..känner för att klippa mig kortare..men ja vill ha mitt långa svall? ehh..jaja ;-)..långa hår kvar..trivs i det med..verkligen dagens i-lands problem..


Snö o regn..


music from the hood..:) najs sound..:)

Cravings

mitt beroende just nu...naturgodis..o det ska va från Exotic Snacks!


Finally..

äntligen har ja fått arslet ur vagnen o ringt till läkaren o beställt tid för knät..o ja med förstås..hehe:) för nu gör det helvetiskt ont..o det känns som om nåt sitter "löst" där inne..jaja..ont som fan gör det iaf..så nu är det bara o vänta på o få komma dit!


La stada..

är bara hemma o vänder .:) ska käka lite o så..! ska in till sjukhuset i stan sen..vi har ett barn på jobbet som har diabetes..så vi ska på en föreläsning om känningar..få lite mer insikt i hur man ska vara o va som gäller när man kommer i en sån situation! Jag o 2 till från jobbet + föräldrarna ska dit..känns tryggt åt båda hållen..vi har ju ansvaret för barnet under förskoledagen..så då måste vi vara fullt "utrustade" och veta vad vi ska göra..!! Mer kött på benen!


Rys..


såg att en annan bloggare lagt upp denna..ja älskar 80-tals musik..helst ballader då..:)

Grattis

Grattis till min mormor som fyller år idag:)

4.gif

Shake it..


shaka på:)

Jorrå..

DJ Ironik- Stay with me

mys
här
Halt..

idag har ja vare inne i stan o svirat..handlat present till mormor som fyller år imorn:) o spanat på lite annat med förstås..:) kallt som fään är det ute..dags att sätta på vintersulorna på bilen med...så man slipper slira runt..:)