La stada..

är bara hemma o vänder .:) ska käka lite o så..! ska in till sjukhuset i stan sen..vi har ett barn på jobbet som har diabetes..så vi ska på en föreläsning om känningar..få lite mer insikt i hur man ska vara o va som gäller när man kommer i en sån situation! Jag o 2 till från jobbet + föräldrarna ska dit..känns tryggt åt båda hållen..vi har ju ansvaret för barnet under förskoledagen..så då måste vi vara fullt "utrustade" och veta vad vi ska göra..!! Mer kött på benen!


Kommentarer
Postat av: Gittan

Sån kunskap får man ALDRIG för mycket av.

Kram från Mamma & Stefan

2008-11-03 @ 17:35:09
Postat av: Linda

Jaaa pissenisse o så sade hon massa kul om att typ kom man försent till jobbet, vad säger ni då?>Då skrek alla PISSENISSE,asballt verkligen! Jag den energin o så gulligt att hennes man är med han som komponerar o skriver allt spelar ju i bandet o i slutet så kom alla fram o så gav han henne en puss=)

Annars e det bra med dig?

Postat av: Karin

Hahahaha ja det är bland det bästa :D och julbaket! X-D

2008-11-03 @ 21:26:20
URL: http://karinfagerblom.blogg.se/
Postat av: Linda

Allt är toppen snart kommer det före & efter bilder på mitt kontor som vi renoverar hemma=)o snart köket osvmvi renoverar för fullt,det är ju så kul när man är färdig även om man tappar suget emellanåt,men det är bara att kämpa på=)

2008-11-04 @ 10:37:10
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Give me some sugar!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback