Famous


idag känner ja för sån här musik...har ju en very blandad stil på musik..:) beror på humöret! :)

mina öron vill lyssna på detta idag med..


Cute of today

förut var ja inne på Lindex och köpte mig ett par jeans-leggings...mucho sköna! När ja stod inne i provrummet och skulle testa dom så i provrummet breve så var en mamma o dotter..kan tippa på att hon var 3-4 år...o dottern skulle prova ett par byxor..."så sätt på dig dom nu" säger mamman...o nu till det rara! "ohh va höna (sköna) de var mamma" säger dottern då...hihi gu så rart..:)


Skvattram och gungfly

Idag har vi haft exkursion med skolan...vid Lillsjön...alla grupper fick varsitt område kring sjön som vi skulle utforska o sen guida runt de andra grupperna..typ vad som växte där och vilka djur vi såg o som trivdes där. Håva i sjön och kolla djur i lupp gjorde vi med...o ja fick på mig ett par heta byxor för vattenbruk..:) Läcker som få..hehe..:)


fan kanske skulle bli en sån där som fiskar o grejar på TV´n..:) har ju den rätta outfiten iaf..:)

Jihu

Busy vecka..nu är ja bara hemma o vänder..ska ha jobbmöte ikväll. Sjukgymnasten imorn...möte på onsdag kväll igen på jobbet..sen skola torsdag-fredag..+ en massa plugg emellan där också! Meeen det är bara o va happy..:) Allt går så mycke lättare då..:)

Dancing Stick Figure

Friends


Mina vänner!! :)
 

Changing
ska uppdatera om ett tag...hinner fan inte nu! lite good music dock!


Oh Yeah


slänger in denna braiga..:) fasen hinner ju knappt skriva här..mycke äre nu! busy busy!

..m0o0m..

ska snart åka in till sjukgymnasten..första gången efter sommaren..har ju inte tränat såå mycke som ja skulle... får skylla mig själv....meeen det är bara o köra på nu! Knäskrället ska bli bra..så äre bara!!

Igår var ja hos brorsan o Jossan o min lilla plutta..pappa o AB var där med..vi käka o myste lite..:) Lillsnörpa somna i min famn..gu i love it..:) Love them!!


vaket tillstånd..:)

somna strax efter..:)

Varsågod o spela!

Ett litet spel för mina läsare..:)


Far åt...

känns om ja fått en stekpanna i huvet..näsan går knappt att andas med...jävla pollen! Fuck it säger jag!


Livet är så underbart när man hittar rätt


gillar gunget..:) very good!!

Nästan

När vi kom till jobbet imorse upptäckte vi att det var några som försökt sätta eld på stället under kvällen/natten..det låg sönderbrända papper och träbitar nära huset. Jag ringde polisen och berätta vad som hänt, så de kom ut och titta och inspektera runt. Men det blev ingen anmälan pga att det är inte var nåt skadat...lite märkligt kanske..men men! Vår förskola ligger lite på utkanten och är väldigt attraktiv för ungdomar och så...har haft problem med det förut...skadegörelse...men det har lugnat ner sig...fram till nu då..! Så ibland när man kommer ut på gården så ligger det flaskor, glas, krossat glas, skräp...det scary o släppa ut barnen då..det ska va en säker plats liksom! Men barnen tyckte det var spännande idag när polisen kom...ett barn sa " oh kolla vilken stor ficklampa han har"....inte "vilken stor pistol"..hehe..:)


Fullt ös

Very hectic dag...öppna 6.15 imorse...sen har ja o några till från jobbet vare på en liten utbildning under dagen..hem o tvätta..sen hem o våldgästa en jobbarkompis som fyller 50 idag...ja o nåra till från jobbet..mycke trevligt..:) kom hem för en stund sen..så nu är det bädden!


saknar min raring...

Recomend

Utökat Bed Head "samlingen" igen..:) fan är helt såld på detta märke..:) only the best for my hår!Small Talk- Leave in creme
-gör så håret känns tjockare+ ger mer volym


Superstar-
spray för mer volym

Rutiner is back

Idag var första dan på jobbet efter semestern...kändes sådär imorse..men nu känns det helt okej! Man kommer ju in i det rätt så snabbt! Kul o se barnen igen...gu vad de har växt...:) Så nu kör vi igång höstterminen...woho..:)


Una comida mariposa


känslan..:) weeii...:)

I´m taken by the thought of it...


I´m so strong out on you I can barely move!

Gladiator på

såhär tjusiga blev sandalerna på..:)  o de är ubersköna o gå i..sånt gillar vi..:)Trip-piktures

Har ju glömt o lägga in bilder från Stockholmo-resan..:)


åkte tåg dit o buss hem...

för då kunde man dricka sånt här..o slippa tänka på bilen..:)

Inne på NK..mycke tjus..men svindyrt...

Uteservering vid Norrmalmstorg..mycke mums..:)

egot måste få sin dos med..:)

Rock it

Ikväll är det Trädgårn som gäller..:) Uteservering som har öppet nu på sommaren i Norrköping..brukar va mycke folk..trevlans ska det bli..:)

Cat Break Dance

Oh Yeah

Shoppingnerven lär ju va stillad för ett tag nu..ja iaf för en liten stund..:) Det var super i Stockholm igår..jag hitta det jag ville ha...o hur ofta händer det..! Vi åt och drack gott..sånt här borde man göra oftare..snacka om egentid..:) Pillan hitta massa bra grejer med...kommer ha plutlips vartefter ..eller va säger du PH..:)? Hehe..:) Här kommer en bild med gårdagens skörd..:)


Bed Head Tigi-Schampo-Balsam 750 ml styck..:) kommer räcka i evighet!:)
Nagellack
2 läppglans
2 tröjor till Cornelia från Zara
Happy Budda Indiska
Gladiatorsandaler..Yes jag hitta ett par:) Shestore