Gott slut och Gott nytt

Happy Nytt År :) Det ska firas med min vän Annie o hennes Johan + nåra till..:) ska bli alldeles fab..:) Ska ja fixa till mig nu så ska ja åka sen..:) Ses nästa år! :)
Tvålen

är sugen på o köpa denna lukta-gott..:) Clean Simply Soap ja den luktar som det låter...fräscht as hell..:) precis som ja vill ha det! 455 slantar för 30 ml på Kicks...dyrt? Ja! Smells good..? Oh yeah..:) Kanske köper´n imorn!

Update: 091230 Nu är den i min ägo..:)


Stålängel

köpte även lite ståltråd förut....i like angels...o tänkte att det inte skulle vara så svårt att knåpa ihop en själv..men fan vad ont det gjorde i fingrarna..hehe..:) men den blev sådär lite trasslig o rufsig...precis som ja..;)


Pablo

har fått för mig att börja skissa lite....ehh...den mest okreativa människan i världen..kan ju för fan inte ens rita en streckgubbe....men men....man slutar aldrig att förvånas..haha..;)


......::..::..::..::..::......

jävligt effektiv vodka..hehe..:)

410


Stamp

inte varje dag man är frimärks-modell..:)


Fabulous

Har införskaffat en ny kompis till mina andra Bed Head- produkter..:)


Brunette Goddess
En glansspray som är helt fab..:) Jag har ju slingor i håret sen i somras...o de såg nya ut när ja spraya på denna...lukta helt lovely gjorde den med..:)


Endast tomten är....

Hoho..:) Merry Christmas..:) Ha en najs dag..:)


Vräker ner

gu vad fint det är med all snö...(trodde aldrig ja skulle säga det..=)) hehe...men det är vitt överallt..så länge det ser ut så är det okej..:) nu ska ja bara jobba en dag till sen är ja ledig till den 4 januari...jihu..:) tillhör ju inte vanligheterna att ja är ledig så länge...brukar ju ha arslet fullt...men ska only njuta..:) Imorn bitti...klockan 05.00 ska ja skjutsa min kära pappa till tåget...han o hans sambo ska inte vara hemma i jul..:( de ska till norrland..ja hon är redan där...så det är därför han ska åka tåg! Men gosh..såååå tidigt....men vad gör man inte...åker direkt till jobbet sen så ja kommer därifrån lite tidigare..:) Vi har bara 11 barn imorn...av 48..:S skönt när det är lungt med..:)


Jorråger man handen o visar sig det minsta svag så vet jag av erfarenhet att folk brukar ta hela jävla armen! Men visar man sin starka sida och även om folk kastar så mycke skit så att du nästan skulle kunna gödsla med det...så det är då man ska skita i vad dom säger och stå strong as a rock så att skiten flyger tillbaka lika fort på dom igen! Att ge upp är oftast den enklaste grejen att göra många gånger...men försöker man inte så vet man ju inte heller om det funkar! Man lever bara en gång...


Skolarbete every day under 2 veckor

o resultatet av det: ...idag har ja lämnat in de 2 stoooooooora uppgifterna till skolan som skulle in innan jul...men även en uppgift som ska in vecka 3..:) yes i am very effektiv...eller jobbat undan som fan...så ja får lite "ledigt" över jul..:) fan såhär sen med o lämna in ska ja aldrig va mer...iofs skulle det in idag..men nåra dar till godo kan man väl ha iaf! Men ja jobbar bäst under press...så äre mät!

tubarao


Sen så rider vi bort i galopp...

Ja....Lucia idag..."sankta lucia...skänk mig en tia..tian var rutten...lucian fick på tutten..." haha..ja är kreativ som få..:p ...Vi firade på jobbet i fredags...med samma gamla vanliga rutiner..Utomhus..klockan 7 på morron...sånger som "Sätt dig på bocken" och "Mössens julafton" sjöngs vackert fram( ja av barnen iaf..;)) o skinkmacka med varm choklad och hela sandlådan full med föräldrar, syskon o mor o far föräldrar..! Lyckat som alltid..:)


Oh yeah

låg humor såhär på onsdag-kvällen..:) hehe

http://img2.allposters.com/images/ATA/24776DG .jpg


Najs

dessa halsband har ja skrive om många gånger...Björg...finns bland annat o köpa här.men ja tycker de är så fina o så ja..:) stilrent och med en liten touch av vad man är för person..:) typ..:) synd att de är så satans dyra..men nån gång ska ja köpa ett sånt...men det svåra är ju....vilket?? finns ju så många..:)

Halsband M043
"keep smiling it makes people wonder what you´re up to" :)

Halsband M013
"I´m no angel but i´ve spread my wings a bit" :)


Friends

snart ska ja åka iväg till Sörping o till min vän Pillan..:) Var så läääänge sen vi sågs nu...snacka skit o bara va..:)


Pillan o Ja när vi var ute o snurra i skogen med skolan i våras..:)


Tur att man kan bju på sig själv!!

officiellt klarad tenta eller munta som det också kallas i o med att den var muntlig...!! Tror att så är fallet...har inte fått nåt mejl som säger att ja är underkänd iaf..:) men dan är ju iofs inte slut än..hehe..:) så nu vill ja inte se mer åt domäner, elektromagneter, volt, spänning, växelspänning på ett tag! Låter ju för fan som om ja ska bli elektriker eller nåt...men det är ju en del i det naturvetenskapliga vi läser så det är bara o bita ihop!


jaaa...har klarat tentan...det är fredag...o vem fan ska bry sig om att ja ser ut som ett mysmongo..;)


Snälla tomten...

{a little more than paradise} / crustydolphin
...ta mig till en annan plats just nu...bara en skön, härlig och avkopplande plats...spelar ingen roll vart...men det skulle va skönast med en sådan här..:) faaaan skolan tar upp djävulskt mycke just nu...4 grejer som ska in om 2 veckor...o ja är helt klar med en...visst ja vet att ja kommer hinna..men nu känns det tomt inombords....empty  liksom...ingen lust o skriva..men det kommer..men det är ju inte första gången det känns så...ja har ju gått i skolan ett tag...2½ år...inte klokt...ja visst ja...TENTA i ellära imorn...känn på den! :p helvete vad bra det går nu....