Längtar

blir tokig snart...är sjukskriven till 5 april..var hos sjukgymnasten i torsdags (och ska dit närmsta halvåret) och han ville att jag skulle va hemma denna vecka med..pga den skadan jag har så ska jag inte stå, gå eller sitta långa stunder tills svullnaden gått ner..och vad gör jag 99% på jobbet.. ;) men jag klättrar på väggarna...är så van att alltid vara igång och i farten..men jag måste ju bli bra med!! så jag får svälja stoltheten och ta hand om mig själv helt enkelt..! Men jag är ju INTE sjuk...bara lite funktionsnedsatt..ehh det där lät jobbigt..hehe..är inte invalido dock..:)


Mucho snyggt

I lajk
Denna outfit gillar jag..:) kul o sätta ihop sånt här själv..:)



Stopp för fan


vårfeeelings...från förra året..:) får tuppjucket på vädret ute nu..SLUTA snöa o ge mig vår...!!

Bästisar

idag har jag o min älskade vän Annie haft en riktig kompisdag...med shopping, lunchat, fikat och pratat dengufeber..hehe..;) har pratat om allt mellan himmel och jord..hon har vare borta nästan en månad till Thailand..då har man lite o prata om.+ att jag kände mig som värsta blekfjärten.:) Love you vännen...tack för den fina stenen...blev alldeles jätteglad...;)


har inget nytt kort på oss..detta är från midsommar förra året..:)


denna fick jag av Annie..:) hon smuggla ner den i min shopping-påse..:)

Woho

blev ju ingen kryssning för min del i fredags...i o med att knät var värre än vad jag trodde från början så besluta jag att ta hand om det istället...är hemma nu med..hoppas o ber att jag kan jobba på måndag...blir galen av o va hemma..men hälsan går väl före allt..? yeah det gör den..om jag vill gå och inte sitta i permobil i resten av mitt liv så är det så! sådeså..:) beställde parfymen jag skulle köpt på båten...fick hem den idag...tänk vad en parfym kan göra en glad..:) efter o ha suttit innaför dessa väggar ett par dar nu så gör minsta lilla mej glad.. :)


Piece of me


össs på..:)


My stajl...

Ohh beautiful...:)
märks det att jag inte har nåt o göra..:) supersnyggt...kolla in Conversen...med döskallen på...så coola...o så jag..:)

Nice outfit made by me..:)

Lindas 09
på denna sida www.polyvore.com kan man göra sin egen outfit..:)
såhär skulle jag vilja vara klädd i vår/sommar...grymt snyggt..:)



Cool

en till snygg outfit...faan har känsla för det här..haha..;)

Baby

Stort Grattis till min vän Millan och hennes Torda som blev föräldrar imorse..:) och till Hampus som blivit storebror..:) En liten tjeja blev det..men vet inte vad hon ska heta..:) ser fram emot o träffa den lilla pärlan..:)


Millan o Jag..ca 2 år sen..:)

Dagens


Tunika- Gina Tricot
Leggings- HM
Kofta- Lindex
Armband- Cocoo.se

Nu bär det av in till staden o heja heja...:)

Heja

ohh idag är dagen..:) hehe...Jag och pappa ska på EM-kval i herrhandboll som spelas i Norrköping..ohh det ska bli så roligt..:) lite jobbigt i och med att jag aldrig mer kommer få spela handboll...blir ju så sugen när jag tittar på det! kommer ta ett tag o smälta det.. :/   Matchen står mellan Sverige-Montenegro så HEJA Sverige :) tror matchen sänds på Tv4 med..:)


Bild: Eurosport.se

Oh yeah


ge mig vår o sommar nu..shaka rumpen..:)

Frän

beställde 2 armband i tisdags morse..innan jag åkte in på operation...en såndär tyckasyndochduharvareduktig-grej till mig..hehe:) ...men det är ju inte ett dugg synd om mig..men ja lajk armband...o det med döskallarna är coolast:)


Story

nu har det gått 2 dar sen operationen...här kommer en berättelse:

operationen gick bra, men när kirurgen kom in på uppvaket och skulle berätta om vad hon hade hittat och åtgärdat, så förstod jag att det var något som var fel när jag såg hennes min. Hon tittar allvarligt på mig och säger "Tyvärr har jag tråkiga nyheter". Jag blev helt kall o kroppen och gråtfärdig och säger bara..Fram med det! Menisken var helt trasig, så den tog de bort...men det visste jag ju innan...sen var korsbandet lite skadat..men ingenting som var nåt farligt. Sen till det tråkiga, under knät sitter skenbenet..där ska det vanligtvis vara brosk på, men jag har ingenting kvar. Detta betyder att jag inte har någon dämpning kvar i knät överhuvudtaget, så nästa steg är rehab och träning för att få ordentliga, stötvänliga muskler kring knä, lår och under knät. Detta kommer jag få göra i resten av mitt liv, som kirurgen sa" Detta är ett knä som behöver extra och mycket underhåll och omtanke!"  Ja om jag ska kunna gå i resten av mitt liv så måste jag ta tag i det här nu! 

Just idag har ja ganska ont..det spänner och drar..har 1 stygn på 4 ställen som sticker och drar och svider...gör mina övningar tills jag nästan smäller av och tårarna bara rinner..men HEY det finns dom som har det värre..så jag ska inte gnälla..inte likt mig..gnäller aldrig! Men visst måste jag säga att jag har ont..men vet att det kommer gå över....det är bara jävligt nu!

Take Pride



Virvlar runt

nu börjar det dra ihop sig..usch vad nervös jag är...imorn bitti gäller det....! ska försöka sova nu..wish me luck:)

Emo

The winner takes it all

ska slänga på Mamma Mia nu..:) blir alltid så glad av den filmen..superb..:)


Suddigt


gamla tanten har lagt sin möda i att skissa av mig..hehe :)

Delicious

jag o Pillan ska på Kryssning nästa fredag...funderar på om jag ska köpa denna då? Har det gröna äpplet..som ja bara love:) denna luktar mycke mums med..:)


Njutning för själen

känner mig balladig idag..:) dessa två ger mig gosebumps direkt..:)  ryser jädrar..





Sommarfeeling


fartigt..och vårligt..:) summerfeeling..:)

Tålamod

jag har en orkideé som jag fick när jag fyllde förra året (i april)...den har vare blomlös ett tag nu...ganska länge faktiskt..men nu har den slagit ut igen..2 utslagna och 3 knoppar kvar...lite vårligt i all snö som kommer nedfarande från the sky. Nu får det fan va bra alltså..:)


man ser min lyxkaka skymta på parkeringen nedanför mitt köksfönster..:)


Jädra väder..

igår..sol i ögonen..varmt o skönt



idag..lerpölar..halv snöstorm o kallt...

No fun

sluta för en stund sen...har möte på jobbet om en halvtimme..blir en lååång dag...


Dammit

faan känns som jag håller på o tappa rösten..är döhes..kom bara sådär nu ikväll..vore ju förskräckligt om jag tappa den..jag som pratar 99% av dagen..hehe..;-)  är snorig o dan..men inget mer...blää



funny
en av de bästa filmerna med honom..:)

Kvinnfolk

Idag är det Internationella Kvinnodagen:) Power to the kvinns..:)


Just hold me now


Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down


Raring


Gosat järnet har vi gjort..:)

Stora killen

idag ska ja på 1-års kalas..:) Kompisens son Vincent fyller på måndag...:) Fira och mysa med goda vänner..:)


Här är han 15 dagar

7 mån

Old book


vilken gamling..:) hehe

Karva

nu har jag äntligen fått tid för titthålsoperation för knät...den 17 mars ska ja in på bordet..:) gu det är ju snart..hinner knappt tänka innan det är dags. Är nervös som bara den...men samtidigt lättad över att jag ska bli av med det onda..förhoppningsvis!

animated73.gif

Nope


good :)

Every day :)

DU gör mig såhäääääääääääääääär glad :)  trygghet och lugn är en bra beskrivning...:)


Moviestar


det va inte dåligt o va med på bio-duken..hehe..:)

Göra ett stort uttag på obestämd framtid...

jag skulle kunna ge vad som helst..för att ligga på en strand med fin-sand..o blicka ut över blått vatten och höra vågorna slå mot strandkanten...var allt för länge sen nu...ligga där och bara känna sig som världens rikaste människa..rik på upplevelser och härliga intryck..njuting av the moment helt enkelt...men verkligheten slår en i ansiktet..drömma kan man ju göra.:) min vän Annie åkte till Thailand i lördags o ska va borta i 4 veckor ...o ja är inte ett dugg avis...:p  hoppas ni har det o kommer få det lovely gumman..:)


DH

de Desperata hemmafruarna börja idag igen..:) Woho..:)


Happy födelsedag

Grattis till min mammas sambo Stefan som fyllde år igår:) var inte inne på datorn igår...var hos Anna o Vincent..:) snacka skit o gosa lite med plutten..gu han växer så det knakar..fyller ju 1 år på måndag...det är inte klokt..:)


Springtime

årets första vårmånad är här..:) oh nu vill jag att all snö bara försvinner och det blir sådär vårligt härligt ute..alla lukter och dofter..ingen lukt av tråkig vinter..