Volanger

har beställt denna snygging från HM..den har funnits i butik förut..men nu hittar ja den inte..tänkte ta den puderrosa först..men valde den svarta..lättare att matcha till..:) i know..det gäller o va fiffig och tänka till..;) haha


Got any grapes?

bara för att den är så cute..hehe..:) kan lätt fastna på hjärnan!


I did it my way


I just wanna live while I'm alive


Höstprommis

Nu på eftermiddan var ja o Cornelia ute o gick långsväng..eller ja hon låg o myste i vagnen o faster var hurtig..:) Mamma Jossan skulle storstäda så då passa ja på att sno med mig hjärtat..:) Riktigt skönt och friskt ute var det...! Hösten är ju så lovely med..alla fina färger..o man känner sig så mys liksom..haha ja eller nåt..utan o låta fjönig..;)


löv överallt..o mina kakmonster-vantar..:)


änderna trodde vi hade food med oss..

Jag gillar röda blad/löv..:)

ska till dom om en stund...blir fredagsmys och idol ikväll..:)


Fräckis

Frun ligger på alla fyra i rabatten när maken utbrister. 
- Men herre jösses , nu får du väl ändå ta och börja motionera, din bakdel 
ser ju ut som en hel skördetröska! 
Senare på kvällen när maken och frun ska krypa till sängs och mannen är lite 
kelsugen, märker han att frugan är lite sur, så han säger: 
- Men vad är det med dig? 
- Du tror väl inte jag tänker starta hela maskineriet bara för ett halmstrå? 
Fun dance

alltså..gifter man sig nån gång så skulle man ju kunna göra såhär..faan va coolt..:) snacka om minne för livet..roligt och lite annorlunda..man behöver ju inte va som alla andra..:)


Crambo

min barnsliga sida kommer fram ibland..:) det gör den hos alla...o ja skäms inte för den! detta Tom o Jerry avsnitt var mitt favvo när ja var liten...tycker han är så frän den där unceln..:) fjong!


Addicted..

...va..? vem jag..hmm..ja kanske..:) pratar om läppsmörj, cerat, klet...ja kärt barn har många namn! Upptäckte idag att jag har ganska många..måste ju ha ett i jackan, i väskan, i en annan jacka, fler i väskan..ja lite överallt..! o frågan är Varför? Jo för att annars så glömmer ja o lägga över om ja byter väska eller jacka..:) Handlar inte om att slösa på sådana här produkter..det handlar om att gardera sig och tänka fiffigt..;) Ja eller nåt..:) Är inte läppstift jag använder..utan genomskinligt läppglans, med smak, mot nariga läppar, med glans...you name it..läppstift är inte min grej o ja trivs inte i det!


del av skörden..:)


Bra skit


Bottom of my heart


Fulsöt

känner man sig lite ledsen eller bara vill få sig ett gott skratt eller 2..så ska man titta på denna bilden...:) Jag garva som fan iaf..:)Dagens

idag hade vi sista i denna kurs i skolan..börjar en ny nästa vecka..men är godkänd på allt..bara en liten komplettering..:) fan va skönt! Nu har vi läst 7 kurser...har bara 6 kvar..:) varav en är C-uppsatsen..men det är en senare historia..! Ska snart iväg till jobbet...vi ska ha en NO-Teknik kväll med massa experiment o så...jävla kallt ute..men det är bara o klä sig varmt..:) Är vi ju vana vid..!


najs min..hehe...

Linne- Cubus
Tunika- HM
Leggings- HM
Strumpor- Lindex
Stövlar- Skopunkten
Armband- Lindex, Cocco mfl
Klocka- ICEwatch