Raspberry and fajn

Gu vilka fina Converse jag har hittat...de finns på Nilson  och det bara skriker vår om dom..:) Hallonröda och fina..:) Jag beställde ju ett par marin-färgade i höstas...men de fick ja aldrig för Posten slarva bort dom...morr!! Skit...men nu skulle ja vilja ha dessa...699 pix går de på!


Baby Beyonce


fotkicken vid 0.13 är ju rar..:) snacka om gung vid tidig ålder..:) ska börjas i tid..:)


Skolan so far

Igår hade vi det sista i den sista kursen i den Naturvetenskapliga inriktningen vi läst i ca 1½ år...gu vad fort det gått..den har kantats av kemi, fysik, geologi, ekologi, biologi, ellära, rymden...mm. Har vare svårt emellanåt...man är ju inte expert på dessa ämnen direkt..men gu vad jag har lärt mig...vore ju wierd annars..:) Nu har vi läst 8 av 13 kurser i vår 4-åriga utbildning..:) Så nu är det bara att räkna ner..jihu..:) Nästa vecka börjar vi nästa kurs Grundläggande färdigheter i matematik ..ska bli spännande..:)

Genomförda och godkända kurser sedan skolstart aug-07 (HP=högskolepoäng)

HT-VT 07-08
Leva i världen-om barns och ungdomars uppväxtvillkor 15 HP
Kultur och kommunikation-avsikter och tolkningar 15 HP
Den lärande människan 15 HP

HT-VT 08-09
Universum och människan 7,5 HP
Rymden, naturvetenskapen och estetiska uttrycksformer 15 HP (Inriktning)
Människan-kroppsfunktioner och hälsa 15 HP (Inriktning)
Biologiska betraktelser av den moderna fysiken 7,5 HP (Inriktning)

HT-VT 09-10
Biologiska betraktelser av den moderna fysiken 7,5 HP (Inriktning)
Fysik och kemi i vardagen 15 HP (Inriktning)
Grundläggande färdigheter i matematik 15 HP (Börjar v.4)

Efter den har vi bara 4 kurser kvar...Grundläggande färdigheter i läsning och skrivning (15 HP), En förskola, skola för alla (15 HP), Vetenskaplig metod (7,5 HP) och sist men inte minst Examensarbete (15 HP) också mer känt som C-uppsatsen....bara 1 år kvar till den nu...oh my gosh....! Meen skam den som ger sig...med lite jävlar anamma ska man fixa den med..:)


Det underlättar och va såhär lite crajsy ibland...hur skulle ja annars klara mig genom svårigheter och träligheter...:)
Älskade unge <3

Har haft Cornelia hela eftermiddan o halva kvällen idag..:) Faster o Cornelia mys-tajm har det varit..:) Vi har ätit, myst, sovit, lekt, pratat, ätit, sovit...:) Jag älskar denna unge nåt kopiöst mycket..:)♥ Hon blir 8 månader på tisdag...inte klokt...tiden bara springer iväg!


Glad-fis..:)

Middagen bestod av CousCous med kyckling o tomatsalsa och Äpple-Banan-Apelsin puré till efterrätt..:) Sen på kvällen blev det gröt..

Såhär glad är man när man precis vaknat...tjusig frilla har vi också..:) <3


Because i can!


I can sing it with piano....


Vad rart <3

Min kompis blev mucho överaskad igår..:) Hennes sambo friade till henne i direktsändning i tv...hon jobbar som sändnings-producent på den kanalen...o satt som vanligt och jobbade o plötsligt dök han upp i rutan ..! Så himla rart..:) Grattis till er båda...:)

Här kommer
länken till frieriet..:) Klicka sen på video-klippet under...så får man se det på rikt..:)


Tors i Link

ska snart brumma iväg till Linköping...vi ska plugga lite ja o min arbetsgrupp! Vi har det sista i denna kurs nästa vecka...bland annat ett seminarium där vi ska redovisa och prata om vår uppsats! Den handlar om hur man kommunicerar naturvetenskap i förskolan och hur vi pedagoger ställer frågor...:) Vi ska finslipa den lite idag bara...annars är vi klara..:)


Det är mini-tingen

http://imgfave.lg1x8z.simplecdn.net/image_cache 262560989725200.jpeg
ja det är klart de är de små tingen som gör det stora..:) ja är inte så kräsen i vad som gör mig glad...är nog rätt så happy över det minsta lilla...men självklart blir ja ju upprymd av det stora med...! Lite av vad ja är just nu..:) Både av det lilla och det stora...nåra som läser detta vet (hoppas ja) vad jag menar..;-)


Kylig o mys-dag

Idag har ja vare hos min vän Annelie o hennes lilla Lucas...liten o liten är han ju inte iofs..han är 3 år.:) Vi har åkt snow-racer, ritat, läst bok, myst, äte bullar...:) Alltid lika härligt o roligt o vara med dem..:) Tack för en lovely dag..:-)


Alltså det här med vintern...den blir så mycke mer finare när man kommer ut en bit på vischan;) hehe...ja och solen håller på o gå ner...eller egentligen är det ju jorden som snurrar...hehe..besserwisser....men rätt ska va rätt..;) Nää men det ja vill komma fram till är att man behöver inte mycke för att uppskatta det lilla..oavsett vad det är!


Suddig bild på mig, Lucas o Kenzo..:)


Purple

har införskaffat ett par nya sneakers..:) märks det att ja vill ha vår....gärna igår..:) Snygga som bara den o såå jag...of course..:) Sen att de kosta halva priset..ja det gör ju inget..:) Den sko-galne har talat..:)Över o ut....! :)


Happy

Fick veta idag att ja är godkänd på det som ja lämnade in till skolan innan jul..:) Fan va skönt!!

Grattis till M som fyller stora killen idag..:)


Nyåret 09-10

Ja det där nyåret blev som partaj brukar bli när man håller till i Simonstorp..:) sådär galet, roligt, trevligt, lovely, en jävla massa skratt...same same as every year..:) Uttryck som I want to feel more preeetty, nervös-expooosed-rädd sades en massa...fan va roligt...för den som förstår alltså..hehe..:) J sjöng Tom Jones´s- Delilah på Singstar som han aldrig hade gjort annat...ehh eller nåt..haha.:) Hundarna lekte med grisen, vi åt gris eller rättare sagt vildsvin! Menyn såg ut såhär Strawberry Daquiri- Vildsvin med ungstekt potatis och trattkantarellsås- Gino med glass mätt som svin blev vi...men en korv med bröd gick ner på morronkvisten innan sovdags! Dagen efter tillbringades i soffan med wii..eller på balansbrädan där vi försökte slå varandras poäng i backhoppning och rockring....vi var inte så alerta om man säger så..men kul var det..:)


min outfit bestod bland annat av Volangtunika-HM Leggings med skinndetaljer-Lindex

  
Dukningen-det var såå fint..:)


Herr Svin låg i trädet o hade tappat huvet..:)


Min älskade vän Annie o ja..:) Love you!


fick till en bild på ett fyrverkeri..:) ser ut som en massa planeter..:)2009 i bilder

Ja nytt år igen...2010 undrar vad som kommer hända..hoppas det blir massa roligt och spännande..:) Men nu kommer en bild-kavalkad från det gångna året...

....:Bilderna är klickbara:....

Januari

   

Februari

     


Mars

   


April

     


Maj

   
   

Juni

   
   

Juli

 
   

Augusti

   

September

   
 

Oktober


   

November

   

December

   
   

Ja....detta år har vare fullt med händelser....men den bästa av alla är att jag blev FASTER i maj...till underbara Cornelia..:) Älskar hela min familj och alla mina vänner..:)