The trip

Resan gick kalas...har alltid lika roligt med tjejerna..:) Men som alltid finns det ju puckon...som om det vore nån jävla rättighet o ta nån på rumpan på dansgolvet....hade jag vare snabbare så hade karl-aset fått en smäll i huvet med väskan...faan sånt där blir ja vansinnig på! morr! jävla typ! Utöver det hade vi det trevligt..:) Drack o åt gott o hade roligt..:) Anna var livrädd för isen som var ute till havs...vi hade ju hytt...precis som förra gången..2 våningar under bildäck så man hörde ju isen krossas ganska väl mot skrovet på färjan...lät som en biltvätt ungefär...men hon kunde knappt sova...vi andra somna som små grisar..lite kul faktiskt..:)


Anna o ja

Det dracks madrass..:)

Ismassor format som en gubbe, fisk eller vad man nu har för fantasi..:)


Sjöbusar

Om en stund bär det av till Stockholm och kryssning med brudarna..:) Havet....here we come..:)

Dancing Clowds

Green Monkey


Hoppas


I never be the same....If we ever meet again...


And maybe it´s true...that I can´t live without you...


Första gången

Kan knappt tro att det är sant...bilen kom fan igenom..:) Behöver inte ombesikta...bara byta en lampa..:) o för det behöver man inte åka tillbaka...sååå bilskrället rullar 1 år till..:) Inte illa för en 20-åring..:)


Det är så jag känner

har en stor klump i både magen o bröstet...känner mig otroligt ledsen o saknaden ska vi inte prata om..! Dessa känslor beror på många orsaker...dels skolan...känner mig inte tillräcklig just nu...har massssssor o göra o känner att jag inte kommer hinna..fast jag vet att ja kommer göra det! En annan del vill ja inte gå in på här...med respekt och att jag inte känner att jag vill dela med mig det såhär öppet...! Men blir antingen tokig eller helt sinnessjuk snart...kan inte sova ordentligt och merparten av mina tankar kretsar kring det här...känslor jag inte visste att jag kunde känna såhär starkt ♥ och vetskapen om att jag kanske aldrig mer kommer få prata med den det berör eller träffas igen...men jag vill ändå tro att det kommer bli bra...men alla träliga erfarenheter jag har gör att tanken finns där ändå..:(....! Tänker både med hjärta och hjärna och vill inte med detta förstöra något...men saknaden tar överhand!

    


you brought my life back...


Årlig kontroll

Idag på eftermiddan ska ja in o besikta lyxkakan...se om den kommer igenom överhuvudtaget...nu är den ju ganska så tipp topp iaf...nytt avgassystem o lite smått o gott! Har aldrig fått igenom en bil på första försöket så jag räknar med o få åka dit igen..:)


Amore

Kvällen och natten gick jättebra med mitt lilla gryn..:) Hon somna tio över nio igår kväll o vakna tjugo över 8 imorse...:) Gu vad fort det går nu i hennes utveckling...hon rullar fram på golvet..har inte riktigt komme på hur man kryper än..men är på go väg..:) Allt är intressant och roligt..:) Ja min lilla raring är det..:)


Vacker..:)

Bunkern..:) massa kuddar under madrassen på sidorna..:) o en faster breve..:) Hon låg tryggt o säkert..:)

Kärlek! ♥

Buset på golvet..:) Utforskar allt som finns på den nivån..:) Limpans tunnel bland annat..:)


Blåbär eller hallon

dessa blogga jag om häromveckan...superfina..:) http://lindisk.blogg.se/2010/january/raspberry-and-fajn.html o dessa är också fina...lite annorlunda kanske..men äsch...man ska ju inte va som alla andra..:) vilka to choose...:)?????

Patience

Rart...o vhs´igt..;)
Lovely

snart kommer min lilla hjärtefis..:) Cornelia...ska ha henne fre-lör...vi ska myspysa och bara ha faster-cornelia tajm..:) hon har inte sove här förut så det ska bli spännande..:) men det kommer gå alla tiders..:)


...n..oo...n...

I dag är det Power to the kvinns dagen..eller Internationella kvinnodagen om man hellre vill kalla den det..:)På rasten på jobbet idag satt vi o prata om hur otroligt duktiga vi är på engelska...hehe..vi har vissa familjer som inte kan svenska o då får man dra fram sin traggliga engelska..o i mitt fall blir det svengelska med östgötsk touch....:)

Litet engelskt lexikon med ord som komme från våra briljanta foderluckor..;)...med vissa justeringar:):

A big worm- En stor orm
Candypig- Marsipangris
Buttergoose- Smörgås

Hehe..ja det man inte är bra på kan man ju alltid bli bättre på..eller bju på´t..:)


Lovely helg..:)

Gu nu är det en vecka sen jag skrev sist...men denna veckan har bara svischat förbi o jag har haft rumpan full! Har ju alldeles glömt bort att skriva vad jag gjorde i helgen som var..:) Kan beskriva den med dessa ord, skitrolig, pirrig, lovely, underbar och glada tankar..:) Jag var i Edsbyn hos raringen P och han hade en överaskning åt mig...nämligen detta..;)


jag har nog aldrig smajlat så länge som jag gjorde när vi åkte detta fartmonster..i 1½ timme...och jag älskar ju fart..;) o jag åkte ju själv med...fy fan vad det var roligt...det roligaste jag gjort på länge..:) men åkte ju ner i lössnö 2 ggr...men sen jävlar gick det som fan..;) Tack..;)

vi gjorde även detta när vi ändå var i närheten...ett av mina andra favoritting och göra...det förra blev ju ett nytt favvoting i o med att jag aldrig åkt skoter förut..:)


Skogens konung..ett av världens finaste djur..:) Vi var på Järvsö Zoo..:) och gick där i nästan 3 timmar...gu vad häftigt...gillar såna här grejer skarpt..:)

Fin:)

Nån uggla..kommer inte ihåg vilken det var...ho-ho..:)

Ohh så vacker...mitt favvodjur! :)

Från en utsiktsplats utmed gången i djurparken...så vackert att man nästan tappar andan! :)

Ser fram emot nästa gång..;)