Kreativ som få :) gillar o skapa lite. Spe...

resize_p310510_1 (MMS)

Kreativ som få :) gillar o skapa lite. Speciellt sånt som ja kan:) hehe


Stick din snabel nån annanstans...!

det bästa med vintern är att det är absolut myggfritt...:) o det är väl det enda bra med den...:) jag älskar våren o sommarn...men inte de förbannade myggen...! De är ju inte ett dugg smidiga när de lägger ut sin snabel o slurpar i sig...! Handflatan o ställen som är träliga o komma åt....där siktar de oftast in sig på mig...! Nej..det är dagens diss...eller varje vår o sommars diss om man ska va noga..hehe..:)


Fräckis

En kvinna går till sin läkare och undersöker möjligheten att få sina blygdläppar opererade. De är nämligen alldeles för stora.
Hon ber också läkaren att hålla operationen hemlig, därför att hon tycker att den är generande och att hon vill att ingen ska få veta. Läkaren går med på detta. När hon vaknar upp efter operationen finner hon tre rosor vackert placerade på bordet bredvid sängen.
Hon känner sig förolämpad och ropar omgående på läkaren och säger:
- Jag trodde jag bad er att inte berätta för någon om operationen!?
- Oroa dig inte, säger läkaren. Jag har inte berättat det för någon. Den första rosen är från mig, därför att jag beundrar dig för att du har gått igenom detta helt ensam. Den andra rosen är från min sköterska. Hon assisterade mig under operationen och har dessutom gått igenom samma operation själv.
- Men den tredje rosen då? frågar hon.
- Jo, säger läkaren, den rosen kommer från en kille en trappa upp på brännskadeavdelningen. Han vill tacka dig för sina nya öron.

This is what you called the animal?
hehe


Dääänisch...:)


Älskade unge! <3

Idag är det 1 år sen världens bästa Cornelia kom till världen..:) Tiden har bara rusat förbi...känns som igår liksom..:) O jag är världens stoltaste faster...:) Grattis på födelsedagen älskade unge....! ♥


 Ja o pärlan för 1 år sen..:)


Animal i parken

I lördags var ja med Cornelia på Kolmårdens djurpark...hennes första gång där..:) åkte tillsammans med min jobbarkompis S o hennes dotter L på 10 år. Det var stora ögon genom hela parken...men mest intressant var grisen i Barnens gård och sälarna vid Brådjupet...där man ser dem simma genom stora fönster..:) o aporna förstås...Gorillerna är ju maffiga..:) Det var en härlig dag...:) Är så stolt över mitt lilla troll..:)


här går det undan...så dojan nästan åker av..:)

hon kan konsten o charma folk..:)

Tjena..:) Älskar det här kortet..:)

Zebror på run..:)

Tanig kamel..:)


Sand mellan tårna..

ja nu har donnorna karlsson o sjögren fått för sig att ta en restis i höst..:) o med den spontaniteten vi har så kan vi hamna vartsomhelst..:) men med sikte på paraplygroggs och wurst deluxe på hela kroppen..:) hell yeah....o we ska have som kul..:)


.....


just nu vill ja bara run....run från vissa saker i livet...att det nån gång kan gå på räls....neee nåt jävla crap ska alltid haka upp sig....! :p


Tro inte att du kan run over me!

ojoj..vad denna stämmer in på mig..:) I´m strong! efter allt crap man vare med om...
Hey I’ve been hiding from all the pain trying to make it go away
But every time I got stuck - in the middle
I know that if I only let them see all my insecurities
I will never ever get stuck - in the middle
No more time for crying feeling sorry for myself
Now I don’t need anybody else no-oh

I’m on my own oh-oh nothing can go wrong when I’m standing strong
Hear when I’m singing
I’m on my own oh-oh now that I’m alone I have found my home
Hear when I’m singing
Oh-oh-oh I’m on my own nothing can go wrong
I’m standing strong

Yes I’ve lived and I’ve learned I’ve crashed and I’ve burned
But looking back has finally made me see that all I need to fly is to be freeFriends

friend
Detta inlägg är till mina underbara vänner....som det står ovan....vet inte vad jag skulle göra utan er...! Jag vet vilka som är mig nära och vilka jag kan lita på! Love you all...ingen nämd ingen glömd...men ni vet vilka ni är...:) ♥


Piss of o försvinn

den här veckan har vare riktigt trevlig....sura bitter-fi**or och träliga resultat....nästan så man vill uppleva den igen! Gu vad härligt det är o va ironisk..;) haha...


Suntag


idag har Pillan o ja vare på marknad o glanat på lite folk o käkat glass..:) nu ska ja brumma hem till Limpan...:) o bilden blev bra efter 3 försök...hehe..;-) flin-breudar...mycke östgötska blir det..:)