Lite pust men mest härligt!

Ja 1 maj var det sagt...vi fick komma in en vecka innan...hyresvärden...ja han bor kvar några dagar till. Vi är som ett kollektiv nu...så himla kul..:) Kartonger, påsar, ännu mer kartonger står precis överallt. Vi håller på att packa upp, packa in, ställa undan. Vi har en sängjävel vi inte får upp på övervåningen..men det kommer lösa sig med en annan säng..:) Just nu sover vi i vardagsrummet...ser lite ut som ett bombnedslag...men man ser ljuset hägra borti horisonten..:) Ojjj vad vi kommer att trivas...känner det med hela kroppen..:) Lovely, underbart och härligt...allt på en o samma gång..:)


Här är nya hemmet..:)


30+

Ja nu har man blivit 30+...i lördags om det ska va noga..:) o det kommer jag att vara hela livet nu...bara så ni vet..:) Det var en härlig födelsedag med mycke tårta och mys..:) Det är faktiskt härligt att bli uppvaktad...om jag ska va helt ärlig...:) Ha en egen dag sådär..:)


30 plusarn..:)


Skynda, skynda!

Ja man kanske skulle ha blivit nån slags Gunde-karaktär....jag menar det ser ju ganska bra ut iaf..:) Det gick ganska bra med för o va 20 år sen jag stod på ett par skidor. Var lite nervös innan, att jag skulle dra på arslet eller fara rätt ut i skogen...men snön var snäll mot mig och skidorna likaså..:) Detta ska göras om..:) På denna turen var min svärmor och min älskade sambo med...:) Strålande solsken, te, macka och kokostopp blev fikat..:)


Dag 5. Something you wore


Sjalar är något jag bär varje dag...dessa tre är de som används flitigast..: )
Den till vänster är från en butik som heter Triconor-Butiken här i Östersund, den i mitten är från Capri Collection och den till höger är från Gina Tricot....väldigt lik sjalarna från Ester Eleonora. Sen är det sneakers som är mitt signum när det gäller skor...: ) Jag har fyra par Converse och två par av dessa finingar...Nike Blazer...: ) supersköna och superfina..: )

Fantasi och pärlor

Jag har blivit lite pysslig av mig... : ) Lite pärlor, tråd och fantasi så får man som man vill ha... : )