Bekväma pjuks!

I fredags beställde jag nya inneskor till jobbet! 2 timmar senare hade de skickat dem:) Snacka om bra service:) Det är några på jobbet som har såna skor och säger att de är supersköna:) och bekvämlighet är ju ett måste med allt gående man gör på jobbet! :)


Mellandagar och ledig!!

För en vecka sedan gick jag på en 17 dagars lång ledighet:) Det är så skönt och bara va och inte passa några tider:) Nu har julen varit och den har varit lugn och mysig:) Snart stundar nytt år och det känns i hela kroppen att det kommer bli ett bra år med mycket kärlek och härligheter:) <3 2013!
Limpan fick agera tomte i år även om han inte var så sugen på det:) men fin var han:)


Kalender

Beställde ny kalender för 2013 i veckan och fick den häromdan! Beställer på Personlig Almanacka.se, har haft en därifrån i år också! Man kan bestämma vilka bilder man vill ha på fram-och baksida och välja format och hur det ska se ut inuti kalendern! Superbra tycker jag och en rolig och just personlig kalender! Denna kalendern fick prydas av mig och hanen och min brorsdotter:) <3


Måndag!

Varje vecka kommer den...o det är lika skönt varje gång den är till ända! Måndag..ibland är de för jäkliga och känns låååånga....men ibland känns de otroligt bra och starten på veckan är ju superviktig för resten av veckan:) Så i det stora hela är måndagen bra:) Jobbar en måndag till...ja o några dagar till 8 exakt! Sen är jag ledig i 14 dagar över jul och nyår....Hello ledighet:)


Ett gott skratt!

Att vara glad är något som är otroligt nyttigt för själ och kropp..speciellt min:) Endorfiner och lycklighetskänslor som far genom hela kroppen! Sen är det ju omöjligt att vara glad hela tiden, för känslor har ju olika egenskaper...men nyckeln är att även om det känns jobbigt och hopplöst så vet man att det kommer kännas bättre! Så gör många saker som gör dig glad!! Skratta och lev fullt ut! För livet går inte i repris!!