Ett jäkla högt berg

Vi tog tåget till Åre tidigt i söndags morse...skönt och smidigt...(bilen var lite trasig, men den mår bra nu :) Men hur som helst tåg är smidigt... :)
Vi satte oss att vänta på att kabinbanan skulle öppna och sen åkte vi upp...jag har inte åkt kabinbana sen jag var typ 6 år så det är ju en stund sen.. :). Vi klädde på oss ordentligt när vi kom upp....för det var lite kyligt och en hel del snö kvar....sen besteg vi Åreskutan... :) Våffla med hjortronssylt slank ner i magen uppe på toppen i Toppstugan....sen begav vi oss ner igen och hade en heldag i Åre....god mat och bara myste med varann.... :) Mera småtrippar åt folket...man behöver ett break i vardagen..... :)


Länge sen jag var en liten unge...men Hans kallar mig det ibland...jag säger förväntansfull.... :)


Man kände sig som en fis i rymden...mäktigt är det.


Beundrar utsikten...så fint att det är olagligt... : )


Min fina hane...♥


Toppstugan


På väg hem på rälsen...Love ♥

Dag 6 . Makes you smile

Färger....glada...fina...och ljuvliga. Ja de gör livet lite mer levande och man kan beskriva sitt humör med en färg...man kan inreda med färg...och man kan ändra sitt utseende med färg..: )
Ja mina favoritfärger  är pastell-färger i olika nyanser...rosa, lila, beige, grön. Ja även starka färger....beror som sagt på hur man känner just då...: )

En färgklick är ju en färgglad mössa..: ) I like it...