Legitimation!

Idag kom den!
Jag skickade in mina betyg och examensbevis i mitten på september..och idag hade jag fått min förskollärarlegitimation på mejlen:-) Känns propert och lite tufft:) Alla i förskola och skola måste ha legitimation för att kunna få jobb inom skolväsendet..men det är långt ifrån klart! Men om ett par år ska det vara så! Just för att höja statusen på våra yrken! Tycker det är kanon, hoppas bara det blir så med!


Bejaka sitt barnasinne!

Man ska ju inte leka med maten, har man blivit tillsagd och säger själv till! Men ibland är det svårt att låta bli! Sen finns det ju många definitioner av lek så det är ju en tolkningsfråga:) Osten bara blev sådär och smörgåsen fick hjälp:-)
Yes jag bejakar mitt barnasinne...oj vad tråkigt allt skulle bli annars:)


Eget!

Jag gillar ju att göra och tillverka saker själv. För nån månad sen fick jag för mig att sy egna mössor, jag gillar mössor så varför inte sy dem själv:) Köpte bomullstrikå, lånade svärmors symaskin och satte igång! Sen dess har det blivit fyra mössor och ett pannband! Det kommer absolut bli flera:)


Pippi!

Idag har jag beställt fina Pippi-lakan till våran säng! Gu vad fina de är:) Jag gillar detta mönstret skarpt! Fin, fräscht och tjusigt!


Gott, gult och nyttigt!

Denna tiden på året fylls mataffärerna med dessa små runda goda:) Satsumas! Just klämmer jag i mig 2-3 om dagen...mycket vitaminer och framförallt nyttigt:) Men jag är lite kräsen, det ska va Satsumas med tunna skal, inte sådär luftiga och gropiga, för då vet man inte om de är torra, gamla eller rent av smaklösa! Får passa på att smaska på innan säsongen är slut:)


Spännande böcker!

Jag gillar spännande grejer, så även böcker:) Lee Child är en kanon författare som har skrivit en serie om Jack Reacher- en före detta militärpolis, 1,93 lång och 110 kilo! Ja ni hör ju:) I alla fall så får man läsa om hans äventyr och tuffa grejer:) Kanoners böcker:) Efter jul så kommer en filmatisering om Jack Reacher, men fan vad besvikna vi blev när vi fick se vem som ska spela han. Tom Cruise...men han är väl typ 1,70 och väger 70 kilo..inte ett dugg lik! Nej det var ett dåligt val!! Men böckerna är är bra:)
Just nu läser jag boken "Hetta", skulle lägga upp en bild men den ville inte!