Fynd!

Idag på Hemmakväll, filmuthyrningsställe/gottgodis-ställe:) hade de halva priset på all köp-film och boxar! Kanon tyckte vi och köpte på oss några:) Dexter- säsong 5 (we är hooked på denna serie:)) 2 Astrid Lindgren boxar, Lotta på Bråkmakargatan och Pippi Långstrump, Ice Age 4, Lonesome Dove (västern-box som H gillar:) och Desperate Housewives- sista säsongen! Jag såg inte den, för vi hade inte den kanalen då, men har ju följt de andra säsongerna slaviskt;-) Djävulskt bra är de! Så nu har vi lite och göra framöver :-)


I brist på sol!

Ananas är ju för jäkla gott, speciellt färsk sådan! Har klämt i mig en halv nu ikväll...svisch sa det:-) Äter väldigt mycket frukt nu! Apelsiner, äpplen, vindruvor och ananas...de är liksom favoriterna:-) Ja nu när solen inte behagar vara framme så ofta får man ta till vitamin-intag på andra sätt:-) Gott är det ju med, så det gör ju inget! :)


Vår-längtan!

Stora snöflingor som faller ner, isigt kallt och grått! Så har dagen sett ut så jag slog till på en ny lamp-skärm till vardagsrummet...vårig och tjusig! Man blir glad av den liksom:) Kan ju försöka locka fram våren i alla fall, för eller senare måste den ju komma:-)


Finaste fatet!

Ja som rubriken säger så fick vi det, jag och H i förlovningspresent av pappa och hans sambo! Det är från Mateus och jag bara älskar't! Lila, jättestort och med stora fjärilar på ena sidan av fatet! Det fiffiga är att det kan användas på olika sätt, stort salladsfat, plockmats-fat och som det agerar som just nu - fruktfat :-) Har alltid velat ha produkter från deras sortiment och nu är vi på god väg:) Vackert, stilrent och funktionellt! :)


Finväder och tussig!

Helgen har varit kanon! Mått bra och bara myst:) Inleder vecka 3 2013 med att känna sig allt annat än bra! Så nu har jag bäddat ner mig i soffan, tänt i kamin och ätit nyttig frukost, för nu jädrar ska bacillerna bort och 2013 ska bli ett år med friska toner!! :) Sen är det ju typiskt att det är finväder ute, aningens kallt, 17 minusgrader men sol och blåvit himmel och gnistrande snö överallt:) Men mysa ner sig funkar med!
Fantasi!

Ja det är kul när den kickar in, fantasin och kreativiteten:-) För visst måste man inte köpa grejer som har ett syfte, utan man kan tillverka grejer av grejer som hade ett annat syfte från början..tex en glasburk det varit soppa i, ett fint band, lite färgade stenar och voila...en ljuslykta har skapats:) Ja det gäller att ta till vara på den när den visar sig....Kreativiteten! :-)


Vårlig touch!

Har varit hos pappa med sambo och käkat röding, potatis och dillsås:) mycket mums:) De har stuga här uppe i Jämtland och har varit här hela ledigheten..nu ska de åka ner till Östergötland igen! När vi kom hit så kom det ner STORA snöflingor, men jag slog dom på fingrarna med min våriga outfit:) Rosa naglar och rosa vårmössa! Nu längtar jag efter våren...höra knastret av grus under vårskorna, lukten av vår, fågelkvitter och LJUSET:) Vi är snart där! :)


Rutiner i all ära

Ja som överskriften säger så är rutiner något vardagen måste ha i alla fall enligt mig! Men det är rackarns skönt att låta dem vara också..såhär vid ledigheter:) Nu har vi 1 och en halv dag kvar på ledigheten sen blir det gamla rutiner med ny touch på måndag! Nytt år är det med och då måste man ju förnya sig lite...eller hur:) Vad som förnyas kommer! :)

Ett tips!