Tålamod!

Imorn är det en vecka kvar till beräknat BF..:-) Jag trodde idag och H på tisdag..så jag har några timmar på mig att övertala bebis att komma ut ;-) H har semester nu med..otroligt skönt att han är hemma när det nu behagar att sätta igång! Tills dess kommer vi rå om varann, göra små utflykter och bara va :-) Men mest av allt tok-längtar vi ju efter vårt barn! <3

8 dagar kvar :-)


Loppa sig!

Kan väl säga att jag inte gör många knop här hemma nu, visst jag tvättar, städar, fixar och donar! Men mestadels sitter jag på altan och loppar mig :-) avverkar pocket efter pocket eller bara njuter :-) Snart är ju bebis här...svårt att greppa ibland :-) Bara 12 dagar kvar...vill helst inte gå över nå mycket! Men det kan man inte bestämma över :-) Bebis kommer när den är färdig därinne i magen :-) <3

Favvo-författaren för tillfället...mycket spännande böcker :-)


Blomster!

Ja vem behöver en blomsteraffär när man har hela trädgården full med fina blommer :-) Tycker det är så roligt att göra egna arrangemang eller bara sätta en kvist i lite vatten :-) Vi har pioner, syren o massa annat fint :-)


Rätt väg!

Bebis låg åt rätt håll..alltså med huvudet ner :-) BM uppskatta vikten till 3 kg och att ungen kanske är fixerad :-) Så nu är det bara att ha tålamod och vänta! :-) <3

Det har regnat en del idag och det har ja husligt utnyttjat :-) Bakat morots-bröd och sytt en snutte lapptäcke-style till lilla mini :-) Oj vad man hinner med nu när man är hemma ;-)

Magen igår 37 (36+2), morotsbröd och snutte:-)


Upp eller ner?!

Imorn är det dags..får vi se hur vår bebis ligger därinne i magen :-) Ska vara där på morgonen..fastande! Får se hur det går..är ju alltid vrålhungrig när jag vaknar på morron..o törstig på nätterna! Bara och bita ihop helt enkelt :-)

Bild från idag..magen i vecka 37 (36+1) :-) rejäl kula nu :-)


Krämen!

I helgen gjorde jag rabarber-kräm..lätt, enkelt och väldigt gott :-) Blir fler krämer vartefter... om det var så enkelt ;-) Smidigt med när man vet precis vad som är i :-)


Spännande!

Var hos BM igår och efter att två barnmorskor hade klämt och känt på magen blev en remiss skriven för ett extra ultraljud! De kunde bara känna huvudet eller om det var rumpan..de var osäkra! Så på onsdag ska vi dit och ligger bebis fel blir det ett vändnings-försök! Det vill jag jag inte...då jag hört att det gör ont! Men vi får se hur det blir:-) Hur som helst får vi en extra kik på vår bebis via ultraljudet :-) <3 BM sa även att om de försöker vända kan det sätta igång förlossningen..känns både spännande och overkligt! Men som sagt..vi får se vad som händer :-)

Sydde en till filt till lilla mini häromdan :-)