Mini!

Idag har jag börjat lite smått med att tvätta lite smått :-) Ser ut som kläderna krympt på torkställningen :-) Underbara lilla mini du kommer inte frysa när du kommer ut :-) Men det är svårt med storlekar..hur mycket ska man ha i de olika storlekarna..hur stor är ungen när den kommer ut?! Det märks :-) o allt ordnar sig med komplettering av kläder :-)


Kommentarer
Postat av: Karin

Tycker också det är jättesvårt med antal och storlekar..men har hört "från de flesta" att stl 50 funkar väldigt kort tid..i princip 1-2 veckor..om inte bebisen är väldigt liten när den kommer förstås..men hur ska man veta det innan? Men antar att dom flesta behöver stl 56 rätt så snabbt..eller vad tror du?

Svar: Ja det är jättesvårt! Men lite blandat är väl alltid bra antar jag :-) Eller så är ungen stor när den kommer ut! På föräldragruppen idag berättade en mamma att när hon fick sitt första barn så vägde den 5700 g...då var storlek 50 lite futtigt :-) Men det är ju svårt o veta innan hur stor bebis är! :-)
Lindis

Postat av: Erika- familjeliv, träning och inredning

Haha jag tänkte samma sak när jag tvättade kläderna här hemma. Som att de krympte typ. Jag har köpt både 50 och 56 och så får man komplettera om det behövs eller lägga undan det som är för smått. Är hellre förberedd än inte alls :)

2013-05-16 @ 09:47:49
URL: http://erikasblogg.se/
Postat av: Mammsen.com

Du vägde ju 3880....så du ska se att den lilla kommer att hålla sej runt den vikten när den kommer ut...<3 <3 kram mammi....

2013-05-16 @ 18:15:06

Give me some sugar!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback