Fjärilar och kärlek!

För 3 år sen var det fjärilar i magen..dom är fortfarande kvar och fladdrar :-) Idag firar jag och min underbara hane, sambo och själsfrände 3 år tillsammans :-) <3 Älskar dig underbara karl! <3 Vi har varit med om mycket men det bästa är vår underbara dotter Edit :-) Älskade familj! <3 Älskar er mer än det finns stjärnor! 



Pyssligt

Förra helgen knåpa jag ihop en egen vagnmobil till Edits vagn...efter mycket klipp och fix ser den ut såhär :-) Nu ska jag bara komma på en smart upphängnings-anordning :-) 




Swedish Forest!

Edit kommer inte frysa i höst/vinter/vårvinter..för hon kommer gosa ner sig i en skön och fin åkpåse :-) Har köpt en från The Buppa Brand...med Swedish Forest motiv på:-) Hon fick en fårskinnsfäll av sin farmor och farfar förra helgen så vintern...bring it on :-) 






Är man bara trött...

...går det att somna vart som helst :-) Edit gillar att sova på mamma och pappa! Spelar ingen roll om det är mycket ljud runt omkring..det ska ju inte vara helt knäpp-tyst heller :-) Hon sover även länge på nätterna nu med..får se om det ändras vartefter eller om hon blir en sjusovare som mamma och pappa :-) <3 😴💜