Happy fireafton


dan till ära..:) den är ju bra med..:)

Whitesipps

när vi var o spatsera..(läs röjde:)) ute i skogen idag..så plocka nåra av barnen en massa vitsippor..som bara kryllar i skogen nu..i denna härlga årstid..:) och jag fick nästan allihop..så var det nån som fråga hur många jag hade..så vi räkna dem...118 stycken blev det..:)


Dagens

Frulle
Youghurt, Dinkelhavrefras, Knäcke m Nötpastrami och saltgurka
Lunch
Stekt fisk med potatis och kall sås. Morötter
Middag
Korv Stroganoff med bulgur
Motion
Vare ute i skogen med barnen
Goda
Vindruvor

animated

Croco

glömde lägga in en bild jag tog på ett par tuffa solglasögon i fredags..:) Min kompis Annelies son Lukken hade ett par snygga brills som låg i bilen...tyvärr är de för små nu.. så han har fått ett par nya..som han INTE alls tycker om..han blir 3 i år.:) Ungen är så rar..och när jag o A brukar prata i telefon så vill han prata med Linda..:)


Frihet


hörde den på CSI Miami nu...rikitigt bra..:)

Sunshine

Nu på kvällskvisten har min moster vare här...hon kunde inte komma i tisdags när jag fyllde. Så vi har sutte på ballen och glassat i solen..:) fikat o snackat skit..:) Jag har drucke cider..mums..:) men hon skulle jobba inatt så det fick bli kaffe för hennes del..:) Men vi ska ta en annan dag o grogga lite på balkongen:)


Sommarfejling


shaking loss..:) bra..:)

Najs läge

Lite bilder från dagen...blev en händelserik dag som avslutades med  skrikande och gråtande Linda och Annelie pga av en ormjävel...är ju dödsrädd för asen..fy fy! Men annars var det en fin dag med många upplevelser..och myyyycket klättrande uppför backar i skogen...snåriga buskar och ont knä!


Undra vad de gjorde där inne förr.. ;-) hehe...närrå men de satt där inne när
de sprängde nere i brotten...hur nu den lilla trä-lådan skulle skydda..hmm..:)

Uppe på en av höjderna..så fint..:)

Samma höjd..men utan träd ivägen...:)

Pillan knackar sten..:)

En mycket trött Karlsson när jag kom hem..:)

Fredag med twist

Idag ska vi ut o härja i skogen med skolan..:) Vi ska till Marmorbrottet ute i Kolmården och spana på berg och smaka på jord..ehh..ja det var det vår kursansvariga sa..:) I alla fall..ska en sväng förbi Getåravinen med...är så fint där...där ska vi väl smaka på barr eller nåt..vem  vet..hehe..:) Skogsmulle...here we come!


funny

Dancing Skeletons

Stackars frog..

Barnen hitta en torkad och platt groda idag på gården...nån trodde att den blivit överkörd av en cykel...en trodde att den legat under snön...vi titta på den en stund sen begravde vi den...eller nja la över den på andra sidan staketet in i skogen..:)


My birthday..:)

Idag är det ingen vanlig dag..för det är MIN födelsedag...Hurra Hurra Hurra...:) 

Happy Birthday funny

Snyggo

Lindis
ohh min stil totally...:)


Like it...


You make me happy..:)

Bakom mina...


Cool?...Jag? Nää..det är bara som det ser ut..hehe..;)

...^o^...

igår tvätta jag fönstren och dammsuga och greja..:) idag ska jag åka o slänga papper och skräp...! Yes..jag är huslig..hoho..:) Närrå..men jag gillar ordning och reda.:)


Som jag..:)



Gjord av: Moi :)

Dancing Pig

Njuting


bra man har det ibland..hehe:) Jackan är ny..fått den av mamma o Stefan i tidig födelsedagpresent...fyller ju på tisdag:) Tack snälla igen...:)

Oh la la...

Yes...jag klara tentan :) Fan vad skönt..kan knappt tro att det är sant..:)


animated


Go bara

fyyyy...imorn är det tentadags..usch vilken ångest..!! Meen det är bara o ta sig i kragen och ta ett djupt andetag och köra järnet...det är ju bara en tenta!


o så finns det ju de som har det värre..hehe..:)

You are on my mind


Dig :)

Wonderbar

Hemma igen efter en wonderbar helg..:) Synd att tiden går så snabbt bara........:( Har vare kalasmys och skojigt..:) Äte gooood mat...spelat spel...shoppat...solat..myst och bara varit..:) Tack alla för en lovely helg..:)


moi på väg ner till Skåne!

Chickendance

Idag bär det av till Skåne..till mamma o Stefan :) Jag, mormor o morfar ska åka tillsammans..åker om en typ 2 timmar..! Brorsan och Jossan är redan där....ska myspysa hela helgen..! Kommer hem på söndag! Hoppas på fint väder..nu ser det inte så lovande ut..men det kan ju ändras...:) Happy Påsk på alla..:)

Bunny                        Chick                  Chick

Habegär

Ed Hardy Highrise Sherpa Svart
Ed Hardy Highrise Sherpa Svart
Me want..badly...:) Ursnygga från EdHardy men jag hittar ju inga i min storlek..fan..är som vanligt..när man väl vill ha nåt så finns det inte..

Very gut


summerfeeeeeeling..:) diggar..:)

Tomorrow

imorn är det jobb..har inte jobbat på 3 veckor..har vare både frustrerande och jobbigt ibland..i och med att jag INTE har vare sjuk....meeen jag har ju vare tvungen o tage hand om mig själv ändå..:) knät är lite bättre..men inte bra än...kommer ta tid det här..men skam den som ger sig!! Ska bli skönt o komma tillbaka till worki imorn...till mina juveler..mina små kids..:) se om de har saknat fröken Linda..hehe..:) ska till sjukgymnasten imorn med...få fler övningar o träna lite där..




lajk

Du lyser upp min dag...


wonderbar..:)

Gaah

nu sitter ja o Pillan och pluggar järnet till tentan vi har om mindre än 2 veckor...fy fan vad nervöst o ångestladdat....meeen det är bara att bryta ihop o gå vidare...hehe..:)


Nästa gång...



Linne- Indiska
Tunika- Lindex
Leggings- MQ
Scarf- Ellos
Jacka- Cubus
Klocka- Ur o Penn
Sneakers- Nike

Idag har jag o Pillan vare på IKEA o shoppat loss lite..ja nåra saker fick följa med hem..lite glas, ljus (of course), en tröja och ett linne från BIK-BOK. Har vare väldans trevligt...:)

Babymys

Idag har jag vare med min lovely vän Millan på förmiddan o en stund efter det..:) och träffat lilla Amanda för första gången..:) Gu så söt hon var/är:) Massssa hår på huvudet och sådär skrynklig o alldeles len..:) Hon låg mest o sov..men en liten stund va hon vaken så jag kunde få hålla henne..så myspys:) Ja o Millan snacka massa strunt o skit som vanligt..:) Love you  my friend:)


Gla o såna grejer..:)

NU ÄNTLIGEN ÄR DET VÅR!!

ville bara säga det..hehe :)