Hon är här nu!

Ja nu är vår älskade unge här :-) Iofs har hon varit i vårt liv i 20 dagar nu men man lägger ju så mycket annat åt sidan och bara koncentrerar oss på vår lilla tjej:-) Det blev en Edit och hon vägde 3490 g och var 53 cm lång och alldeles underbar och fin:-) Hon kom 10 dagar efter beräknat BF så hon tog lite tid på sig :-) Det är verkligen en stor omställning med amning, blöjbyten, vakna nätter och bara ligga och titta på det lilla underverket :-) Det är svårt att förstå att det är hon som legat i magen och återigen är hormonerna all over...snacka om att grina för minsta lilla! Både lyckligt och oroligt! Men det är väl så det ska vara:-) Vi är otroligt lyckliga över vårt barn och nu har livet börjat på riktigt kan man lugnt säga :-) Vi längtar efter all utveckling av vår lilla unge :-)

<3 Älskade unge! :-)


Kommentarer
Postat av: Mammsen.com

Jag håller med *mormor* som jag blev nu <3 tack älskade ungar för att vi fick komma och hälsa på (även att ni inte hade kommit hem från BB ännu :) Denna lilla underbara tjej kommer att få så mycket kärlek från alla håll <3 Längtar tills vi ses igen.
Kramar från Mormor O Matti till er alla 3.....

2013-08-07 @ 18:05:58
Postat av: Erika- familjeliv, träning och inredning

Stort grattis!! Har kollat in här titt som tätt för uppdatering :) Härligt att hon kommit nu <3 Mycket hår ser hon ut att ha med :) Söte!


Give me some sugar!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback