Oj vad tiden går..

Ja nu är det en stund jag skrev...bloggen, datorn, internet.. ja det är ju inget jag prioriterar nu direkt! Men jag vet ju att några läser så lite uppdatering blir det..:-)
 
Vi har flyttat till vår stuga mitt ute i skogen...ja bara fram till sommaren då vi ska leta hus på hemmaplan...känner på mig att det inte kommer bli det enklaste...men vad vet man..:-)
 
Edit har blivit 6 månader...ja nu är det bara nån vecka kvar till 7..! Det händer nya saker och utvecklingssprång hela tiden...det är så häftigt och underbart att vara mamma till denna glädjespridande unge! Glad hela tiden...förutom vid hunger och trötthet...! Pratar hela tiden...skulle mest av allt vilja veta vad hon säger..;-) mycket dadda, ahhh och många mer läten...:-) Skrattar mycket, ligger och snackar med sina grejer...låter som hon skäller på dem ibland..:-) Tendenser till att börja krypa...hon trycker sig fram med knäna och drar sig fram med armarna...snurrar runt på magen och vips har hon kommit flera meter..:-)  Älskade unge....♥
 
Hon har börjat äta 1 mål mat per dag + gröt och frukt-mos på kvällen...hon äter allt hon får...:-) Skönt att hon gillar det...! Lagar all mat själv och frukt-mos själv. Så enkelt och mycket godare...inte svårare än att göra mat till oss...bara att ta bort lite innan man saltar till oss...o ösa på med kryddor och örter på hennes mat..:-) Än så länge har hon ätit sötpotatis med dill, sötpotatis med päron, broccoli och potatis mos, köttfärsröra med pasta, ärt-purè, mango-äpple-mos, äpplemos, aprikosmos, jordgubb-äpplemos, banan...ja o mycket mer....riktig matfantast-unge..:)
 
Vintern är här...men det har inte varit så griskallt...förutom några dar då det var 30 minus! Men det är en väldigt mild vinter för att vara Norrland..men det kanske kommer...! Längtar lite till vårvintern då solen brukar titta fram ganska ofta....nu lyser den verkligen med sin frånvaro! Man matchar ju med sitt bleka fejs när man är ute iaf....:-)
 
Ja lite om vad som händer hos den här familjen..:-) ♥
 
 
 

Kommentarer

Give me some sugar!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback